Sony har vært selektive i hvilke spill de tillater kryssplattform på.
Sony har vært selektive i hvilke spill de tillater kryssplattform på.

Annonse


Sony anklages igjen for å ikke tillate kryssplattform

Det måtte utrolig mye kritikk fra både utviklere, spillere og konkurrenter til før Sony til slutt ga etter og åpnet for kryssplattform mellom Playstation 4 og Xbox One-eiere (og andre plattformer for øvrig). Nå får de igjen kritikk fra utviklerne av “Paladins”.

Sony favoriserer

Administrerende direktør i Hi-Rez Studios (selskapet står bak Smite og Paladins) langer ut mot Sony på Twitter hvor han skriver at selskapet bør slutte å favorisere enkelte over andre, hvor han åpenbart henviser til at Sony har åpnet for kryssplattform på Fortnite og Rocket League.

Budskapet er at Sony skal åpne opp for kryssplattform for alle spill, og viser til interessant statistikk som er satt sammen av data fra da det ble åpnet for krysspilling på Xbox One og Nintendo Switch:

Annonse
Redusert ventetid

Ventetidene ble ifølge Chisam redusert med 30 prosent samtidig som kampene ble jevnere som følge av et større utvalg spillere som kampene ble fordelt på – det resulterte i et mindre gap i ferdighetsnivået mellom spillerne.

Chisam oppfordrer Sony til å tillate implementering av kryssplattformspilling på selskapets på både Paladins og Smite, i tillegg til Battle Royale-spillet deres Realm Royale. Funksjonen sitter ifølge Hi-Rez-sjefen klar til å implementeres så fort Sony gir dem klarsignal.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse