Hvis Apple lanserer en iPhone SE-oppfølger så tviler vi ikke på at den ser slik ut.
Hvis Apple lanserer en iPhone SE-oppfølger så tviler vi ikke på at den ser slik ut.

Annonse


For mange er dette drømme-iPhone

For utrolig mange har iPhone SE lenge vært førstevalget. Med sin kompakte størrelse, 4-tommers skjerm og A9-prosessor gjør den fremdeles en god jobb, men det hadde ikke vært dumt med en snarlig oppgradering.

Dette har vi sett før

Nå har man kommet over en konseptvideo som viser hvordan Apple kan finne på å utforme iPhone SE 2. Den karakteriseres i heldekkende glass på baksiden for Qi-støtte, kant-til-kant-skjerm med busslommen vi er vant til i tillegg til et kamera som stikker ut – også dette er vi kjent med fra før.

Usikker lansering

Det er ConceptsiPhone som står for konseptet og som for øvrig viser telefonen i gull, rød, sølv og blå. Det er forenelig med rykter man har hørt og forventninger man har til en oppfølger, dersom Apple skulle funnet på å utvikle denne i det hele tatt.

Annonse


For det er ganske usikkert om selskapet skal følge iPhone SE med en ny modell: på én side var det et dårlig tegn da Apple i september sluttet å selge telefonen, men i fjor dukket det også opp et interessant bilde som fikk fart på ryktene. På bildet kan man se to skjermbeskyttere der ett av disse visstnok tilhører oppfølgeren til iPhone SE:

Hva synes du om konseptet i videoen – hadde du kjøpt iPhone SE 2 hvis den så slik ut?

Kilde:
9to5Mac

Annonse