Foreløpig har Google bare ett produkt i «wearable»-kategorien, nemlig Pixel Buds. Når skal selskapet komme med sin egen smartklokke?
Foreløpig har Google bare ett produkt i «wearable»-kategorien, nemlig Pixel Buds. Når skal selskapet komme med sin egen smartklokke?

Annonse


Dette kan bety at Pixel Watch er på vei

Spekulasjonene om at Google vil lansere sin egen smartklokke har svirret i lang tid og ble ytterligere forsterket da selskapet punget ut 340 millioner kroner for teknologi fra smartklokkeprodusenten Fossil tidligere i år.

Skal ansette sjef for design og utvikling av «wearables»

Nå får vi nok et hint om at en smartklokke kan være på vei.

To jobbutlysninger, først oppdaget av Android Police, peker nå i retning av at selskapet for alvor jobber med en egen smartklokke.

For Google er nå på utkikk etter en «Vice President of Hardware Engineering for Wearables».

Annonse
I stillingsbeskrivelsen kommer det frem at personen som får jobben vil jobbe tett med Googles maskinvareavdeling og ha det overordnede ansvaret for design og utvikling av Googles «wearable»-produkter.

På overtid

Den andre ledige jobben er Wearables Design Manager for Consumer Hardware. Denne personen vil «lede og bidra til å definere evolusjonen» av «hva det vil si å holde Google i hånden din».

Istedet er det langt mer sannsynlig at dette dreier seg om en ny smartklokke, kanskje Pixel Watch med Wear OS. Det er uansett på overtid – opprinnelig var Pixel-klokka ventet å komme i fjor høst, samtidig som Pixel 3. Det skjedde som kjent ikke.

Slik lyder den ene jobbutlysningen.
Slik lyder den ene jobbutlysningen. (Ill.: Google)

Hva forventer du av en eventuell Google-smartklokke?

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse