Galaxy Sport med et nytt design vil trolig avdukes senere denne måneden.
Galaxy Sport med et nytt design vil trolig avdukes senere denne måneden.

Annonse


Samsungs nye smartklokke får helt nytt design

20. februar vil Samsung avduke den mye omtalte Galaxy S10-serien i London – vi vil selv være tilstede for å dekke avdukingen.

Bilder lekket

Men det er ikke bare mobiltelefonene som får seg en overhaling. Et av selskapets smartklokker vil også komme i ny versjon.

Lekkede bilder av smartklokken Galaxy Sport har nå dukket opp på nettet. Det er 91Mobiles som har publisert bilder av det som skal være etterfølgeren av Gear Sport.

Galaxy Sport er en smartklokke med fitnessfunksjoner, designet og myntet på aktivitet utendørs. Det ventes blant annet at klokka blir vanntett, men i hvor stor grad vet vi ikke enda.

Annonse


Ingen roterbar ramme

Men som vi tidligere har rapportert, har Samsung en interessant designendring på lager. Tidligere har selskapets klokker hatt en roterbar ramme, som lar brukeren navigere gjennom apper i klokkas operativsystem.

Den nye klokka får imidlertid ikke en en slik roterbar ramme. De nye bildene viser at Galaxy Sport istedet får to runde knapper på siden.

Knappene blir den nye måten å navigere på i OS-et.

Forhåpentligvis betyr det at Tizen har blitt oppgradert med et mer intuitivt grensesnitt.

Følger designprinsipper fra de nye Galaxy-telefonene

Slik det ser ut på bildene, får den nye klokken også et glattere, jevnere og mer avrundet design. Mer minimalistisk, og mer i tråd med Samsungs nye Galaxy-telefoner.

Galaxy Watch hadde over 40 aktivitetsfunksjoner, blant annet søvnmonitorering, skritteller, pulsmåler og GPS. Det ventes at Galaxy Sport vil få alt dette og forhåpentligvis mer funksjonalitet.

Maskinvaremessig vil klokka bestå av 4 GB RAM, Wifi, Bluetooth, NFC-betaling og Bixby Reminder-funksjonen.

 

Kilde:
91Mobiles

Annonse