Samsung vil trolig annonsere denne neste måned.
Samsung vil trolig annonsere denne neste måned.

Annonse


Er dette Samsung Galaxy Sport?

Samsung jobber med en ny smartklokke under kodenavnet «Pulse». Dette vil bli en direkte etterfølger av Gear Sport, men vil trolig hete Galaxy Sport når den kommer i butikkhyllene.

Klokken ventes å kjøre Tizen-operativsystemet, og vil blant annet ha 4 GB arbeidsminne, ifølge tidligere lekkasjer.

Penere og mer Galaxy-aktig

Nå har det dukket opp bilder av det som kan være Samsungs nye fitness-smartklokke. Konseptbildene er basert på fabrikkdata, så ikke se bort i fra at klokka vil bli omtrent som bildene i denne saken.

Gear Sport hadde et 1,2″-panel, og Galaxy Sport vil trolig få samme skjermstørrelse. Men vi biter oss merke i en vesentlig designendring.

Annonse


Slik det ser ut på bildene, får den nye klokken et glattere, jevnere og mer avrundet design. Mer minimalistisk, og mer i tråd med Samsungs nye Galaxy-telefoner. De to knappene på siden er også runde nå, i motsetning til rektangulære, slik de var i forrige modell.

Neste måned?

Om den roterbare skjermkanten må vike i denne modellen vet vi ikke, selv om det kan se slik ut. Kanskje får vi en ny måte å navigere rundt i OS-et på?

Ifølge OnLeaks vil Galaxy Sport bli tilgjengelig i fargene svart, grønn, sølv og rosegull.

Vi tipper Samsung vil introdusere denne modellen samtidig som sine kommende mobilflaggskip Galaxy S10-serien. Det vil trolig skje neste måned.

 

Kilde:
BGR

Annonse


Annonse


Annonse