WhatsApp introduserer innlogging med Face ID og Touch ID for bedre sikkerhet.
WhatsApp introduserer innlogging med Face ID og Touch ID for bedre sikkerhet.

Annonse


WhatsApp har fått støtte for Touch- og Face ID

Meldingstjenesten WhatsApp har lenge vært opptatt av at brukerne skal føle seg trygge og i den forbindelse introdusert ende-til-ende-kryptering etter at de ble kjøpt opp av Facebook i 2014. Den nye og ganske så sofistikerte krypteringen ble implementert for å holde meldingene trygt oppbevart og utilgjengelige fra tredjeparter som vil snoke.

Oppdatering ruller ut i dag

Nå har applikasjonen på iOS blitt enda tryggere i bruk ettersom WhatsApp har introdusert mulighet til å bruke Touch ID og Face ID for innlogging.

De nye implementeringen kommer i form av en oppdatering som har rullet ut til brukere av meldingstjenesten i dag. Brukerne må likevel være oppmerksom på at Apples biometriske verktøy ikke aktiveres som standard: disse må du selv gå inn på innstillingene for å aktivere. Under innstillinger finner du “personvern” og deretter “konto” – her aktiverer “skjermlås”.

Denne endringen kommer ikke altfor lenge etter at Facebook-sjefen Mark Zuckerberg annonserte planer om en mulig sammenslåing av meldingstjenestene i Messenger, WhatsApp og Instagram.

Annonse
Dette er grunnen til at Zuckerberg slår sammen Messenger, WhatsApp og Instagram

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse