En ny Overwatch-oppdatering er på vei.
En ny Overwatch-oppdatering er på vei.

Annonse


Paris-kartet lansert til Overwatch

Blizzard har akkurat annonsert nye detaljer rundt den neste oppdateringen for Overwatch. En av de mest spennende nyhetene er at du snart kan spille på et helt nytt brett kalt Paris.

Tilgjengelig på offentlig testserver

Hovedstaden i Frankrike blir arena for det såkalte Assualt-moduset. Der skal to lag kjempe for å ta kontroll over områder i kartet.

Her finner du både et stort palass, bakeri og andre ikoniske steder fra den franske hovedstaden. Blizzard lover trange gater og korridorer, i ekte Paris-stil.

Oppdateringen, inkludert Paris-kartet, vil bli tilgjengelig på både PS4, Xbox One og PC om kort tid. Oppdateringen er allerede lag ut på spillets offentlige testservere for PC.

Annonse


Lenge siden forrige nye kart

En offisiell slippdato for samtlige plattformer er foreløpig ikke annonsert, men vanligvis går det ikke mer enn et par uker før nytt innhold flyttes fra testserver til fullversjon. Det ligger med andre ord til rette for en romantisk og actionfylt Valentines-feiring.

Med tanke på at Overwatch-spillere ikke har fått et nytt Assault-kart siden Horizon Lunar Colony i juni 2017, er det ingen tvil om at Blizzard allerede er på overtid. Men bedre sent enn aldri.

 

Kilde:
Blizzard

Annonse


Annonse


Annonse