Hevder hun advarte Apple for over en uke siden
Apples sikkerhetsrutiner er langt fra gode nok. Det er skummelt når man tenker på den store brukerbasen med iOS-produkter.

Annonse


Hevder hun advarte Apple for over en uke siden

En iOS-oppdatering som retter det grove FaceTime-hullet kommer senere denne uken. I mens har Apple valgt å stenge gruppe-FaceTime hos seg.

Varslet Apple onsdag forrige uke

Apple svarte at en iOS-oppdatering ville bli lansert rundt seks timer etter at feilen begynte å florere i sosiale medier. Rundt åtte timer etter at folk først begynte å snakke om feilen, så stengte selskapet ned tjenesten hos seg.

Plutselig tar denne reklamen seg veldig dårlig ut.

Apple handlet samme dag, men burde nok ha slått av FaceTime hos seg med en gang de fant ut om dette, og, om det virkelig er slik at Apple har visst om flere dager før saken først gikk viralt, er det enda verre.

Annonse
Nå viser det seg faktisk at en mor prøvde å få Apple til å handle i god stund før saken gikk viralt, nærmeste bestemt søndag forrige uke, 20. januar. Det er typisk at slike saker ofte akselerer i alvorlighetsgrad, og viktig at selskapet det rammer tar effektive grep og kommuniserer klart. Nå viser det seg, igjen, at Apple i det minste har et problem med sikkerhetsrutinene, og det er alvorlig.

Dette er e-post-beviset til kvinnen:

Video-bevis:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse