Gmail har hatt nedetid flere deler av verden i dag.
Gmail har hatt nedetid flere deler av verden i dag.

Annonse


Gmail var nede i store deler av verden

Googles e-postklient har i store deler av verden problemer i dag. Haugevis av Gmail-brukere melder at de ikke har tilgang til e-postkontoen sin, og at siden viser en 404-error når de forsøker å logge inn.

Ikke kommentert enda

Selskapet har selv ikke kommentert noe særlig for å bekrefte at de sliter med e-postklienten deres, men flere kilder rapporterer om nedetid. Blant annet har Down Detector registrert over 400 meldinger der det går fram at Gmail ikke fungerer optimalt for dem.

Også Outage Report melder at Gmail har hatt trøbbel rundt Europa, Asia, Sør-Amerika og deler av Nord-Amerika.

Annonse
Vi oppdaterer saken.  

Har du trøbbel med din Gmail-konto?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse