Anthem kommer til PC og konsoller den 22. februar.
Anthem kommer til PC og konsoller den 22. februar.

Annonse


BioWare benekter dårlig serverkapasitet i «Anthem»

Mange hadde gledet seg til 25. januar, og åpningen av Anthems VIP-demo. Lanseringen gikk imidlertid ikke så smertefritt for seg som folk hadde håpet på.

Uendelig innlasting

Ustabile tilkoblinger, innlastingsskjermer som ingen ende ville ta og innloggingsproblemer preget opplevelsen til mange av spillerne.

BioWare har nå kommentert problematikken i et blogginnlegg. Studioets sjef, Chad Robertson, sier at selskapet jobber med å utrede feilene og at de vil fikse tilkoblingsproblemer fortløpende.

Disse funksjonene mangler når «Anthem» lanseres

Annonse
Noen av problemene oppstod når brukerne hadde forhåndsbestilt innhold og samtidig forsøkte å spille demoen. BioWare hevder at de fleste av disse feilene nå skal være rettet, men at noen fortsatt opplever denne feilen.

De uendelige innlastingsskjermene skal ifølge selskapet være den mest utfordrende feilen å fikse, selv om det ble lansert noen mulige mellomløsninger. En av dem var å avslutte spillklienten, for så å restarte den og «gjenoppta ekspedisjonen». Enkelte har lyktes med denne fremgangsmåten, mens for andre hadde det ingen effekt.

Uansett, som et plaster på såret gir BioWare bort et ekstra karakter-skin til alle som har spilt demoen.

«Ikke for dårlig planlagt»

Studioet går ikke med på påstanden om at de har planlagt for dårlig med tanke på serverkapasitet.

«Vi har testet hele spillet og plattformen i flere måneder, men det var noen ting vi hadde oversett: spilling i den virkelige verden fører innimellom til uventede problemer. Jeg vil gjerne svare på en kommentar vi har sett flere steder, nemlig påstanden om at vi har ikke har planlagt serverkapasiteten godt nok. For å forsikre stabilitet  hadde vi tenkt å administrere vår servere  for å matche spillerpopulasjonen etter hvert som den vokste. Alt i alt hadde vi høy kapasitet som var forberedt på en økning i brukermasse. Det vil vi fortsette å gjøre».

En åpen demo av Anthem er ventet mellom 1–3. februar, altså førstkommende helg. Vi får håpe at det blir mer vellykket.

Kilde:
Polygon


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse