Med en egen «Lite»-utgave vil PUBG kapre flere spillere

PUBG Lite-beta lansert i Thailand.
En beta av en egen Lite-variant av det populære spillet er lansert i Thailand.

PlayerUnknown’s Battlegrounds har kanskje levd sine beste dager allerede, men nå har PUBG Corp annonsert en ny utgave av spillet, som selskapet håper kan rekruttere flere spillere.

Først i Thailand

PUBG Lite er en lettere utgave av det populære battle royale-spillet, og er designet for å kjøre på svakere maskinvare.

Lite-varianten er per nå tilgjengelig i beta, foreløpig kun i Thailand, men vil trolig utvides til flere land hvis testingen blir vellykket.

Annonse

Selskapet hevder PUBG Lite vil kunne spilles på enheter med integrert grafikk.

«Vi skal levere Player Unknown’s Battlegrounds-opplevelsen til spillere i områder hvor spillets spesifikasjonskrav er vanskeligere å oppnå på grunn av begrenset maskinvare. Lite-teamet har fokusert på å balansere lavere maskinvarekrav uten å gå på akkord med våre kvalitetskrav. Sluttresultatet er en versjon som er spillbar selv på stasjonære og bærbare maskiner med integrert grafikk», heter det i uttalelsen.

Gratis, men kun ett kart

Dette er et frittstående produkt, og PUBG Corp har et eget dedikert team som jobber eksklusivt med Lite-utgaven. Spillet er gratis, og i første omgang er det kun det originale Erangel-kartet som er tilgjengelig.

PUBG har i lang tid vært kritisert for å ha mange bugs og dårlig ytelse – likevel spilles det fortsatt av millioner verden over.

Spiller du PUBG, og har du troen på en Lite-variant?

 

Kilde:
PUBG Corp

Annonse
Annonse