PUBG Lite-beta lansert i Thailand.
En beta av en egen Lite-variant av det populære spillet er lansert i Thailand.

Annonse


Med en egen «Lite»-utgave vil PUBG kapre flere spillere

PlayerUnknown’s Battlegrounds har kanskje levd sine beste dager allerede, men nå har PUBG Corp annonsert en ny utgave av spillet, som selskapet håper kan rekruttere flere spillere.

Først i Thailand

PUBG Lite er en lettere utgave av det populære battle royale-spillet, og er designet for å kjøre på svakere maskinvare.

Lite-varianten er per nå tilgjengelig i beta, foreløpig kun i Thailand, men vil trolig utvides til flere land hvis testingen blir vellykket.

Selskapet hevder PUBG Lite vil kunne spilles på enheter med integrert grafikk.

Annonse


«Vi skal levere Player Unknown’s Battlegrounds-opplevelsen til spillere i områder hvor spillets spesifikasjonskrav er vanskeligere å oppnå på grunn av begrenset maskinvare. Lite-teamet har fokusert på å balansere lavere maskinvarekrav uten å gå på akkord med våre kvalitetskrav. Sluttresultatet er en versjon som er spillbar selv på stasjonære og bærbare maskiner med integrert grafikk», heter det i uttalelsen.

Gratis, men kun ett kart

Dette er et frittstående produkt, og PUBG Corp har et eget dedikert team som jobber eksklusivt med Lite-utgaven. Spillet er gratis, og i første omgang er det kun det originale Erangel-kartet som er tilgjengelig.

PUBG har i lang tid vært kritisert for å ha mange bugs og dårlig ytelse – likevel spilles det fortsatt av millioner verden over.

Spiller du PUBG, og har du troen på en Lite-variant?

 

Kilde:
PUBG Corp

Annonse


Annonse


Annonse