ps now
Nå kan du melde deg opp til betatestingen av Playstation Now som ruller ut til Europa, med Norge inkludert.

Annonse


Gjør deg klar til PlayStation Now-beta

Sony skriver at de endelig kan annonsere at PlayStation Now-tjenesten sakte ruller ut til Europa, med Norge, Sverige, Danmark, Finland, Spania og Portugal som de første landene i tillegg til de som allerede har fått tilgang. PlayStation Now er en Sony-tjeneste som gir tilgang til over 600 PS4, PS3 og PS2-spill. Du kan registrere deg opp for betatesting allerede nå.

Beta starter i februar

Selskapet forteller at de vil komme tilbake til nærmere lanseringsdato, men inntil videre kan de nordiske landene samt Portugal, Italia og Spania melde seg opp til betatesten som vil foregå tidlig i februar.

Om du blir trukket ut til å teste betaen (fra erfaring vet vi at dette ikke er så usannsynlig) får du altså midlertidig gratis tilgang til hele spillporteføljen hvorpå Sony ønsker tilbakemeldinger på opplevelsen, enten det skulle dreid seg om spillutvalget eller hvordan tjenesten ellers yter.

For å melde deg opp til betatesting går du inn på denne linken og registrerer deg.

Annonse


Annonse


Annonse