Farming Simulator får e-sportliga
Farming Simulator solgte mer enn 1 million kopier iløpet av de 10 første dagene etter lansering. Nå får spillet egen e-sportliga.

Annonse


Farming Simulator blir e-sport – får egen liga

Hvilke bilder får du i hodet når du tenker på e-sport? Vi klandrer deg ikke hvis bildene består av intense kamper med ulike former for våpen.

Men e-sporten er stadig i utvikling, og det er rom for flere flere sjangre enn bare første persons skytespill. Hva med en egen liga for en landbrukssimulator?

Utvikleren av Farming Simulator, Giants Software, har nå annonsert en egen e-sport-liga for spillet. Ligaen skal skal bestå av 10 kompetitive turneringer i Europa. Turneringene vil finne sted blant annet på Gamescom og Paris Games Week. Den store finalen vil spilles på FarmCon i 2020.

Sponsorene er klare

Giants Software har lagt store penger i premiepotten. Omlag 2,3 millioner kroner skal deles ut i ligaen, som blant annet støttes av store sponsorer som Intel og Logitech.

Annonse
Det er Farming Simulator 19 konkurransene vil foregå i. Dette spillet har allerede rukket å bli svært populært – bare de første ti dagene etter lansering ble spillet solgt i mer enn 1 million kopier.

Har du spilt Farming Simulator 19? Hva synes du?

Kilde
Kotaku

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse