LGs flaggskip kan styres uten fysisk berøring
Ikke se bort i fra at LGs neste flaggskip tillater navigering uten fysisk berøring.

Annonse


Hva er det LG har funnet på nå?

Mobile World Congress er bare én måned unna, men allerede nå vet vi at vi har mye spennende i vente. En rekke store produsenter av smarttelefoner vil være til stede for å vise frem sine nyeste produkter og teknologier.

Et av disse selskapene er LG.

LG har slitt med å skaffe seg markedsandeler med sine smarttelefoner, men det betyr ikke at selskapet har gitt opp. Kanskje kan en telefon som styres uten fysisk berøring være redningen? Vi holder oss tvilende, men er uansett spent på hva LG kommer til å vise frem i Barcelona neste måned.

«Goodbye Touch»

For i en ny video LG har lagt ut på internett, hinter de til en smarttelefon som kan brukes uten å måtte fysisk trykke på skjermen. Videoen begynner med et ark som ligger på et bord, med teksten «Goodbye Touch». Deretter ser vi en hånd som sveiper bort teksten.

Annonse
Det er vanskelig å ikke tro at dette handler om en ny smarttelefon som støtter styring via håndbevegelser i lufta.

Vært gjort før, men slo ikke an

LG vil riktignok ikke være det første selskapet som prøver seg med en slik teknologi. Da Samsung lanserte Galaxy S4 i 2013 introduserte de muligheten til å utføre enkelte oppgaver uten å trykke på skjermen. Funksjonaliteten ble aldri noen stor «hit», men kanskje har LG bygget videre på konseptet?

Kilde:
Cnet

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse