Reddit stenger populær tråd
420.000 brukere har abonnert på /r/soccerstream-tråden.

Annonse


Slutt for populær subreddit

Skal man se store fotballkamper lovlig på nett, må man betale for det.

Men ikke alle ønsker å gjøre det, og det er også derfor /r/soccerstreams har eksistert på Reddit.

Her har man enkelt kunnet finne gratis strømmekilder til store internasjonale fotballoppgjør. Tråden har vært gigantisk med sine 420.000 medlemmer. Men nå er det slutt.

Moderator: – Det eneste vi kunne gjøre

Rettighetshavere har sett seg mektig lei av at brukere tyr til piratvirksomhet for å se fotballkamper. Nå har det kommet inn så mange klager at administratorene på /r/soccerstreams har sett seg nødt til å stenge tråden.

Annonse


«For noen dager siden var Reddit-administratorene i kontakt med oss for å informere om en forestående bannlysning av denne tråden hvis endringer ikke ble gjort. Det eneste vi kunne gjøre, fra vårt perspektiv, var å stoppe all brukerrelatert aktivitet her», skriver moderatoren «notsoyoungpadawan» i en uttalelse.

To nye dukket opp

Tråden vil fortatt eksistere, men alle lenker til ulovlige fotball-strømmer vil bli slettet.

Samtidig opplyser moderatorene at to nye tråder har blitt opprettet, også disse inneholder lenker til uautoriserte strømmekilder.

/r/soccerstreams er langt i fra den eneste subredditen som har måttet stenge etter klager fra rettighetsinnhavere. Fra før har både /r/megalinks og /r/crackedsoftware lidd samme skjebne.

 

Kilde:
Torrentfreak

Annonse


Annonse


Annonse