Klima-katastrofer er bra mener Apple, for da kjøper flere iPhone
Kanskje dette er årsaken til at Xs-reklamen er satt i en ørken, men er det nett der? Heldigvis kan en iPhone brukes som en sirene om du lastet ned sirene-appen før klima-katastrofen.

Annonse


Klima-katastrofer er bra for Apple, for da tror de flere kjøper iPhone

Organisajonen CDP (“Carbon Disclosure Project”) har igjen spurt en rekke store selskap hvordan de ser på klima-utfordringene endel forskere og en rekke organisasjoner mener vil ha katastrofale følger for livet på jorda.

– iPhone er en radio og en sirene

Apple er en av dem som svarte CDP – selskapet mener kanskje det ikke er så dumt med klima-endringer, da det ifølge Apple vil heve salget av iPhone-modeller, salget går jo litt tregt for tiden.

Men hvorfor mener Apple at folk vil ha enda mer bruk for en iPhone fremover? Fordi de kan brukes til å kontakte familie, kjente og kjære under en katastrofe:

“Nå som folk for alvor begynner å oppleve farlige værforhold med større frekvens, forventer vi et økende behov for tillit og beredskap i forhold til personlig sikkerhet og velvære for sine kjære”, skrev Apple som svar, og mener at mobilene “kan tjene som en lommelykt eller en sirene; de kan gi førstehjelps instruksjoner; de kan fungere som en radio; og de kan brukes i mange dager da de kan lades med bilbatterier eller til og med håndcrank.”

Annonse
Ingen moderne iPhone-modeller har radio

Hva angår radio er det korrekt at iPhone har brikke for å ta imot radio-signaler på modellene før iPhone 7, men de er ikke aktivert og har visstnok ikke antennesystemet til å fungere. Mulig mener Apple nett-radio, men har man ikke nett hjelper det ikke med nødsendinger andre steder enn via radio-nettet.

Har Apple planer om å aktivere snart, eller vente på en stor katastrofe?

 

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse