Samsung annonserer ny kamerasensor
Iløpet av høsten, eller første halvdel neste år, vil Samsungs mellomklasse-telefoner få en ny og bedre kamerasensor.

Annonse


Her er Samsungs minste kamerasensor noensinne

Samsung har akkurat annonsert at masseproduksjonen av deres nye bildesensor ISOCELL Slim 3t2 vil begynne iløpet av første kvartal i år.

20 megapiksler

Selskapet har utviklet en veldig liten sensor som måler 5.1 millimeter diagonalt, og som kan levere bilder med en oppløsning på  på 20 megapiksler.

Denne er ikke utviklet for Samsungs flaggskip-modeller, men skal heller brukes i selskapets mellomklasse-enheter.

«ISOCELL Slim 3T2 er vår minste og mest allsidige 20 megapiksel-sensor som hjelper produsenter med å levere unik verdi for forbrukerne. Ikke bare i kameraytelse, men også i funksjoner slik som maskinvare-design. Som følge av at etterspørselen av avanserte bildemuligheter i mobile enheter fortsetter å vokse, vil vi fortsette å flytte grensene i bildesensor-teknologien for å skape en rikere opplevelse», uttaler en talsperson for Samsung.

Annonse
Her er Samungs 3T2-sensor
Samungs 3T2-sensor er annonsert. (Ill.: Samsung )

Bedre bilder i mørket

Sensoren benytter seg også at den såkalte Tetracell-teknologien, som sørger for å sy sammen fire piksler slik at de fungerer som én piksel. Dette skai ifølge Samsung gjøre 3T2-sensoren i stand til å ta lysere og skarpere bilder i dårlige lysforhold.

3T2 er også så liten at den kan brukes i telefoner med busslommer eller såkalt »hole-in-display»-enheter, som enkelte produsenter – blant annet Samsung – bruker i kommende telefoner.

 

Kilde:
Samsung

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse