I LG sin rapport kommer det fram at Xbox-spillere har bedre reaksjonsegenskaper enn PC- og Playstation-spillere.

Annonse


Xbox-spillere knuser PS4- og PC-gamere i reaksjonstest

Ifølge en LG-rapport har Xbox-spillere raskere og mer presis reaksjon enn både de som spiller på PS4 og PC. Rapporten viser en klar margin for Xbox-spillere etter en reaksjonstest med 1400 deltakere.

Xbox vinner fram

Det er i en test laget av LG i samarbeid med Activision kalt LG Elite Reaction Test hvor det kommer fram at spillere som bruker Xbox One har best presisjon med 77,1 prosent i gjennomsnitt, nesten ti prosent bedre enn PC-spillere som gjennomsnittlig treffer 67,7 prosent. Testen går ut på å trykke knappene så fort som mulig i det de kommer fram, og helst før de blir røde – sjekk gjerne ut selv.

PC-spillere får en liten seier

Konsollspillerne og særlig de på Xbox kom også overlegent ut når det gjelder å treffe flest prikker, hvor Xbox-spillere havnet på 78% mens Playstation- og PC-spillere havnet på henholdsvis 74 og 70 prosent. Sistnevnte bolk fikk likevel en liten seier i form av at de klarte å treffe 18 prosent av prikkene mens de var grønne, noe som er dobbelt opp fra det Xbox-spillere presterte.

Her kan du ta reaksjonstesten selv, velg plattform og gjør deg klar for en overraskelse.

Annonse


Annonse


Annonse