Gears 5 er blant mange spill på listen over kompatible for mus- og tastatur-støtte.

Annonse


Nå blir listen over kompatible Xbox One-spill med mus og tastatur stadig lengre

Da Microsoft i oktober annonserte at det blir mulig for utviklere å implementere støtte for mus og tastatur i sine spill på Xbox One, har stadig flere spillutviklere vært åpne for dette, samtidig som Razer har introdusert Razer Turret, ment for konsollen. Nå har de på listen sin over kompatible spill lagt til Gears 5, og listen utvides stadig.

Full støtte

Fra før har vi spill som Fortnite, PlayerUnknown’s Battlegrounds og Sea of Thieves på listen, nå er kommende Gears 5 også offisielt støttet. Ikke bare er det støtte for spilling med tastatur og mus, men det er også lagt inn støtte for Razer Chroma og Xbox Dynamic Lightning.

På samme liste finner vi Gears Tactics som i utgangspunktet kun ble annonsert for PC, men det kan se ut som vi står overfor en Xbox One-lansering også.

At Microsoft på denne måten plutselig har lagt inn mulighet for mus- og tastaturstøtte kan være på grunn av deres ønske om å legge opp til hyppigere bruk av spilling på kryssplattform – for utviklerne av Gears 5 virker det å være en stor prioritet, argumentert i at de allerede med Gears of War 4 tillot kryssplattformspilling der Xbox One-spillere hadde en ulempe som var at de ikke kunne bruke mus og tastatur.

Annonse


Hva synes du – burde alle Xbox One-spill fremover komme med støtte for mus og tastatur?

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse