ROG Matrix GeForce RTX 2080 Ti er Turing-kortet for deg som ønsker alt inkludert.

Annonse


ASUS-magi: har avslørt ROG Matrix GeForce RTX 2080 Ti

ASUS har nok en gang gjort underverker når de har tatt NVIDIAs Turing-baserte flaggskips-GPU og utført magi på denne. De introduserer nå ROG Matrix GeForce RTX 2080 Ti med Infinity Loop.

Alt-i-ett

Infinity Loop er ASUS sin nyeste teknologi med alt-i-ett-løsning for kjøling av skjermkort hvor man finner alle komponentene som er nødvendig på innsiden av panelene, og ASUS skryter av at denne teknologien er overlegen sammenlignet med konkurrentenes hybriddesign. Til tross for at Matrix RTX 2080 Ti har denne teknologien, er kortet likevel gjort avhengig av aktiv kjøling ettersom det inkluderer tre Axial-vifter.

 

For å få på plass alle ekstrakomponentene forbundet med Infinity Loop-teknologien i tillegg til en gigantisk kjøleribbe, har skjermkortet pakket på seg litt av en størrelse sammenlignet med en standard RTX 2080 Ti, og ASUS sitt nye monsterkort tar faktisk opp hele tre PCI-plasser.

Annonse


Flere tilkoblingsmuligheter

ROG Matrix GeForce RTX 2080 Ti klokker inn på 1.350MHz og kortet har to forskjellige modus der gaming-modusen begrenser boost-hastigheten til 1.800MHz mens OC-modusen tillater 1.815MHz, 180MHz raskere enn RTX 2080 Ti Founders Edition som kjører 1.635MHz. Også minnet er overklokket på Matrix-utgaven fra ASUS.

Likt det man finner i Founders Edition, er ROG Matrix utstyrt med to 8-pin PCIe-koblinger, men forskjellen fremkommer i videotilkoblingsmuligheter hvor ASUS sitt kort har to HDMI 2.0b-porter, to DisplayPort 1.4-utganger og en USB Type-C for NVIDIA VirtualLink.

Snart tilgjengelig

Når det gjelder pris og tilgjengelighet så har vi fått vite at de første kortene leveres i løpet av januar, men prisen er fortsatt ikke kjent. Det tar dog ikke altfor lang tid å finne ut av ettersom lanseringen er like rundt hjørnet.

Kilder:
Toms Hardware
ASUS

Annonse


Annonse


Annonse