Bang & Olufsen byr på Beoplay E8 2.0 med veldig fine egenskaper og spesialutviklet ladeplate.

Annonse


Sjekk her – Bang & Olufsen med sine første ekte trådløse ørepropper!

I går lanserte Bang & Olufsen sin første 100 prosent trådløse ørepropper, Beoplay E8 2.0.

Eksklusivitet er stikkordet

Den danske produsenten skryter av at deres nye ørepropper byr på fantastisk lyd, lekkert design, eksklusive materialer og intuitiv touch-betjening på proppene som gir full kontroll over samtaler og musikk samt stemmestyring.

Sammenlignet med originalen opplyses det at Beoplay E8 2.0 har forbedret design og at de har svart på alt kundene har etterspurt. Blant annet er det lade-etui i kvalitetsskinn som kan lades enkelt ved å plasseres på en trådløs ladeplate: lade-etuiet har forøvrig tre fulle oppladninger som totalt gir en lyttetid på 16 timer, kontra tolv timer som originalen kunne by på. På etuiet kan du dessuten se en indikator for ladesstatusen og hvor mange fulle oppladninger den har igjen.

USB-C-lading

Om du ønsker å lade med kabel så kan du selvfølgelig gjøre det gjennom USB-C-kontakten på undersiden av etuiet, men i utgangspunktet tyder det på at Bang & Olufsen har lagt masse vekt på bruken av ladeplaten i det daglige liv, en ladeplate som støtter både vanlig lading (5 watt) og 10-watts hurtiglading for både etuiet og smarttelefonen din.

Beoplay E8 2.0 kommer i fargene sort, Indigo Blue, Natural og Limestone der det er inkludert lade-etui i skinn, fem propper og en USB-C-ladekabel. Proppene blir tilgjengelige fra 14. februar for 3250 kroner. Prisen for ladeplaten er ikke avklart.

Annonse


Annonse


Annonse