Microsofts Surface Book er blant dagens maskiner som består av avtagbar skjerm. Men Dell vi til ta det enda et skritt lenger.
Microsofts Surface Book er blant dagens maskiner som består av avtagbar skjerm. Men Dell vi til ta det enda et skritt lenger.

Annonse


Dell vil lage PC med to (!) avtagbare skjermer

Datamaskiner som kan konverteres til nettbrett har allerede vært her en stund. Vi kan likevel ikke huske å ha sett en PC som består av to avtagbare skjermer, slik som Dell nå ser for seg.

Magnetiske skinner

Ifølge et Dell-patent, opprinnelig sendt inn i 2017, er det nettopp det vi kanskje kan se i fremtiden. Selskapet ønsker nemlig å utvikle et nytt produkt som lar deg bruke to skjermer samtidig, eller én, alt etter hva du selv ønsker.

Ifølge patentet ser Dell for seg at begge skjermene kan være vendt mot deg, eller at en av dem kan være vendt fra deg, noe som for eksempel kan være nyttig hvis du skal presentere noe.

Det kan se ut til at selskapet planlegger å bruke et slags skinnesystem med magneter for å feste skjermene til selve maskinen.

Annonse


Kan brettes sammen som en laptop

For å gjøre enheten så portabel som mulig, fantaserer selskapet om en løsning der begge skjermene kan brettes ned mot tastaturbasen, slik at systemet blir som en lukket laptop.

Foreløpig er dette kun på patentstadiet, men uansett er det interessant å se hva Dell ser for seg for fremtiden.

Er Dell inne på noe her?

 

Kilde:
Digital Trends

Annonse