PureView har ikke mangel på kamerasensorer, hvis dette viser seg å være ekte vare.

Annonse


Nå vet vi mer om Nokia 9 PureView

Siden HMD Global sitt oppkjøp av PureView fra Microsoft Mobile har det vært rykter knyttet til en ny mobil med superkamera. Nylig resulterte dette i at vi fikk et navn å tygge på: Nokia 9 PureView, og nå har vi fått enda flere pekepinn på hva denne dreier seg om.

Lekket bilde på Instagram

De nye lekkasjene peker nok en gang mot et kameraoppsett som vi en gang i tiden aldri hadde sett for oss: bestående av fem sensorer på baksiden. Forrige måned dukket illustrasjonsbilder av denne opp i det som så ut til å være i prototypefasen, men denne gang har det på Instagram dukket opp bilder av det som ser ut til å være det endelige produktet.

Utdatert prosessor

Kontoen på Instagram har i tillegg delt spesifikasjoner tilknyttet den nye telefonen, disse innebærer en Snapdragon 845-prosessor, 5.9-tommers skjerm med forholdet 18:9, opptil 8GB minne og 128 GB lagringsplass samt 4150mAh-batteri.

https://www.instagram.com/p/Brq6HXZBFTl/

Annonse


I bunn og grunn er det antatt at det er det avanserte kameraoppsettet som skal appellere til kundene, men det spørs om ikke kundene blir skremt vekk av den noe utdaterte Snapdragon-prosessoren som er å finne i den nye telefonen. Uansett, vi forventer å se mer av denne i tiden som kommer, med en potensiell lanseringsdato ved det kommende CES-arrangementet.

Kilde:
Neowin

Annonse