I tillegg til å se bra ut på utsiden, har Honor View 20 ganske gode spesifikasjoner med blant annet Kirin 980-brikke og valget mellom 6GB eller 8GB minne.

Annonse


Denne telefonen ypper mot de beste – til halve prisen

Det lille sidesporet til Huawei som er å finne i Honor har nettopp avslørt sitt nye flaggskip: Honor View 20. Den lanseres globalt den 22. januar i Paris og utstyres med spesifikasjoner fra øverste hylle: dette inkluderer et 25 megapikslers kamera i front, plassert smart med i-display-løsning slik at skjermen dekker 91.8 prosent av telefonens front.

Første av sitt slag

En kan starte med å nevne at Honor View 20 er den første smarttelefonen i verden til å ha teksturer som minner om nanolitografi på baksiden av telefonen, hvor Honor har brukt en spesiell prosess for å skape spesifikke former og mønstre på mikroskopisk nivå. Dette har det kinesiske selskapet brukt til å gjøre telefonen mer holdbar og dessuten finere rent designmessig.

På baksiden finner man utover dette en 48-megapikslers IMX586-kamera fra Sony samt en 3d ToF-sensor. Dessuten er telefonen utstyrt med en funksjon som kalles Super Night View-modus samt elektronisk bildestabilisering og GPU Turbo 2.0. Prosessoren som er å finne i telefonen er en Kirin 980 med enten 6GB eller 8GB minne, med valget mellom 128GB og 256 GB lagringsplass.

Gammel løsning for fingeravtrykksleser

Foran finner man en 6.4-tommers LCD-skjerm og under panelene ligger et relativt stort batteri på 4000mAh. LCD-skjermen hindrer fingeravtrykksleser plantet i skjermen, slik at denne er plassert på baksiden.

Annonse


View 20 ser ikke ut til å ta tronen fra de største i markedet akkurat, og er heller ingen Mate 20 Pro-killer, til tross for at den er utstyrt med det samme brikkesettet og har mange ting til felles. Det som derimot gjør den til en viktig konkurrent i markedet er den lave prisen: rundt 3800 og 4400 kroner for henholdsvis 6GB og 8GB minne (med 128GB lagringsplass på begge konfigurasjoner).

Kunne du vurdert en Honor View 20?

Kilde:
Wccftech