Både 10-serien og 20-serien av Mate-telefonene får EMUI 9.0 i ukene som kommer, resten får tilgang ved en senere anledning.

Annonse


Android Pie-oppdatering klar til P20, Mate 10 og flere

Det er begrenset hvem som har fått Android Pie-oppdatering siden lansering. Sakte men sikkert ser det ut til at flere og flere produsenter ruller ut oppdateringen til brukere av sine telefoner. Sist ut er Huawei som har annonsert at Android Pie-oppdateringen i disse dager går ut til utvalgte enheter rundt om i verden.

Disse enhetene støttes

Det er på Twitter at det kinesiske selskapet melder nyheten om at brukere av en rekke telefoner i deres line-up får EMUI 9.0. Blant smarttelefonene inngår Huawei Mate 10, Mate 10 Pro, P20 og P20 Pro samt Honor Play, Honor 10 og Honor View 10. Først ut er Mate 10, Mate 10 Pro, P20 og P20 Pro som får oppdateringen, mens resten av enhetene kommer til å få det ved en senere anledning, snart.

Oppdateringen gir forenklinger og en aldri så liten overhaling til designet, og implementerer støtte for enkelte bevegelser som vi tidligere har sett på Mate 20-familien. Oppdateringsfilen kommer på omkring 4GB dersom du oppdaterer fra Oreo.

Kilde:
9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse