Tesla sender ut oppdateringer i kryss og tvers, den siste gjør det mulig å bestille verkstedtime uten å ringe verkstedet.

Annonse


Å ringe for å bestille verkstedtime er gamle dager

Elon Musk og Tesla utgjør ansiktet på det som er av moderne teknologi og hurtig implementering av nye funksjoner “over luften”: det er ingen overraskelse lenger hver gang selskapet sender ut en oppdatering til bilen eller mobilapplikasjonen deres som gir en helt ny, uventet funksjon.

Bestill verkstedtime enklere

Denne gangen dreier det seg om en forbedring til mobilappen som gjør at man ikke lenger trenger å ringe verkstedet for å bestille time for service – alt dette kan gjennomføres med noen få tastetrykk i appen, noe som i sin helhet tar deg to minutter å gjennomføre, ifølge Tesla-sjefen selv på Twitter:

For nå går det i tillegg an å bruke appen til å blant annet låse opp bilen og å kontrollere temperaturen, i tillegg til at de tidligere denne uken introduserte muligheten til å varme opp setene og rattet på forhånd.

Snart får Tesla-appen ny funksjon

Annonse


Annonse


Annonse