Tre Max-Q-varianter av RTX-serien til NVIDIA er avslørt for bærbare maskiner.

Annonse


NVIDIA RTX 2060 Mobility kommer med 6GB videominne

Med Max-Q-design ser det ut til at NVIDIAs kommende Mobility-rekke for bærbare maskiner får besøk av hele Turing-samlingen. I en lekkasje går det fram at minst tre Mobility-GPU-er og tre Max-Q-produkter er på vei – disse har spesifikasjoner som kan friste enhver som vurderer ny, bærbar maskin i årene som kommer.

Avsløres neste måned

Det er tidligere antatt at RTX-kortene i Mobility-rekken lanseres under CES 2019-arrangementet som går av stabelen 8. januar – samtidig som de store produsentene bruker anledningen til å vise deres nye bærbare maskiner.

Lekkasjen som TUM APISAK står for viser følgende RTX-kort med Turing-arkitektur:

  • NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti Mobility
  • NVIDIA GeForce RTX 2080 Mobility
  • NVIDIA GeForce RTX 2080 Max-Q
  • NVIDIA GeForce RTX 2070 Max-Q
  • NVIDIA GeForce RTX 2060 Max-Q
  • NVIDIA GeForce RTX 2060 Mobility

Flere utgaver

GeForce RTX 2060 har dukket opp med tall i Futuremark 3DMark-databasen hvor tallene indikerer at kortet er en Mobility-variant av hovedbrikken. Grafikkortet har en klokkehastighet på 960 MHz og 6GB GDDR6-minne. På en annen side har man Max-Q-varianten med høyere klokkehastighet i kjernen men med lavere hastighet på minnet.

Annonse


Det blir interessant å se hvorvidt NVIDIA finner en måte å utstyre de aller, aller kraftigste bærbare maskinene med RTX 2080 Ti, men man skal ikke ta lett på RTX 2060, 2070 og 2080 som likevel ville gitt veldig bra prestasjon på bærbare spillmaskiner.

Kilde:
Wccftech
APISAL

Annonse


Annonse


Annonse