Huawei Mate 20 Pro har dobbelt så mye minne som konkurrenten iPhone XS Max har, likevel går det ikke Huawei sin vei i en hastighetstest.

Annonse


Slik gikk det da iPhone XS Max ble satt opp mot Mate 20 Pro

Hittil har iPhone XS Max blåst vekk alt som finnes av Android-konkurrenter mye takket være den tette integrasjonen mellom programvare og maskinvare. Man skulle trodd at minnet er veldig avgjørende når de øvrige spesifikasjonene er ganske like, men Apples flaggskip viser nok en gang at dette ikke er tilfellet. Det er alt annet enn gode nyheter for Huawei.

Dobbelt så mye minne

For bare få måneder siden bedyret Huawei at Kirin 980-brikken som er å finne i deres Mate 20 Pro er raskere enn Bionic-brikken Apple har utstyrt sin iPhone XS Max med. I likhet med A12 Bionic er 980-brikken produsert med den samme 7nm-prosessen der begge har 6,8 milliarder transistorer. Det som skiller de to brikkene er i hovedsak at Kirin-brikken har 8GB minne mens Apples flaggskip på sin side har 4GB minne.

I videoen som den populære YouTube-brukeren PhoneBuff har laget så ser man at Mate 20 Pro tar ledelsen til å begynne med, men at den sakte faller tilbake og blir slepende bak iPhone XS Max.

I første runde slår XS Max Huawei sin flaggskip med fem sekunder, mens den øker gapet ytterligere i andre runde hvor den fullfører 18 sekunder raskere:

Annonse


 

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse