Du kan laste ned Company of Heroes 2 gratis på Steam, tilbudet varer ut helgen.

Annonse


Du får “Company of Heroes 2” gratis nå

Fordi det er over fem år siden strategispillet “Company of Heroes 2” lanserte for første gang, har utvikleren Relic Entertainment gitt alle mulighet til å laste ned spillet gratis på Steam – du har inntil mandag på deg til å laste det ned gratis.

Andre verdenskrig

“Company of Heroes 2” er en sanntids-strategispill som tar plass under andre verdenskrig, og kommer med en Sovjet-historiedel samtidig som det er mulig å bruke både de tyske og sovjetiske styrkene som kan brukes i flerspillermodusene.

Nedlastbart innhold, DLC

I likhet med andre Sega-utgivelser har spillet haugevis av nedlastbare pakker som gir spillet mer innhold enn det som kommer i utgangspunktet – blant annet kan du få britiske styrker som du kan bruke i multiplayer, samt amerikanske styrker for bruk i enkeltspilleren. Alle militærstyrkene har sine egne karakteristikker som gir balanse og variasjon i spillet. I denne anledning er de store nedlastbare pakkene rabattert med 75 prosent.

“Company of Heroes 2” kan lastes ned gratis på Steam til og med 10. desember før det går tilbake til fullpris som er 19.99 dollar.

Skal du laste ned Company of Heroes 2?

Annonse