Sesong syv er nå tilgjengelig og byr på masse nytt - pass på at du ikke setter deg fast i isen.

Annonse


Dette må være den beste hittil, sjekk sesong syv!

Nå har sesong syv til det svært populære Battle Royale-spillet kommet, og introduksjonen av denne bærer ikke med seg små og kjedelige nyheter. Om du noensinne har hatt lyst til å fly på spillet så er det nå drømmen din går i oppfyllelse.

Masse nytt

Sesong syv presenterer nemlig et fly du kan bruke, et helt nytt is- og snødekt område, fete skins og våpentilpasning. Epic Games har over de siste ukene hintet til oppdateringen som for øvrig starter med at et stort isfjell kolliderer med øya og omformer hele det sørvestlige området inkludert Tilted Towers.

De nye, snødekte områdene kalles Frosty Flights, Polar Peak og Happy Hamlet – disse gir tilgang til Stormwing-fly med turrets som gjør eksistensen til de nylig introduserte bakke-maskingeværene langt viktigere.

Annonse


Epic har introdusert egentilpassede skins til våpen og kjøretøy kalt wraps, og fjerner i samme slengen en hel haug elementer vi har blitt godt kjent med – deriblant Shadow Stones, Port-a-Fort, isfelle, Clingers, Double Barrel Shotgun og Shockwave-granaten.

Spillet har nå også en kreativ-modus som den første uken er reservert til Battle Pass-eiere. Denne modusen gir deg en egen, personlig øy som du kan bruke slik du vil.

Annonse


Annonse


Annonse