Man skal ikke se bort i fra at Epic Games Store blir tilgjengelig i løpet av dagene som kommer.

Annonse


Mystisk driver-oppdatering la til støtte for Epic Games Store

Det er ikke ofte AMD oppdaterer en driver i så liten skala, men nå har de for første gang på lenge oppdatert til en ekstra ener på slutten: Radeon Software Adrenalin Edition til versjon 18.12.1.1 er nå tilgjengelig for nedlastning. Den eneste forskjellen er at det er lagt til støtte for Epic Games Store

Storoppdatering snart

Tidligere har det versert rykter om at det er en større Radeon Software-oppdatering på vei som blant annet introduserer overklokking med et klikk samt automatiske undervolting-egenskaper og stemmeassistent. Som et ledd i å spare benevnelsen 18.12.2 til denne store oppdateringen, har AMD bare forlenget den som eksisterer til å gjelde for dagens oppdatering.

Kan lanseres i dag

Epic Games sin nye spillbutikk har ikke fått noen offisiell dato, men at denne driveroppdateringen har medbrakt slik støtte indikerer overfor oss at vi kan se en snarlig lansering, kanskje allerede i dag under The Game Awards-arrangementet. Vi vet fra før av at de tar sikte på en liten lansering før årsslutt, så det er bare å holde øynene åpne.

Dette mener Epic Games at Steam gjør feil

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse