Det er synd at Sony har begrenset spillsamlingen til 20 klassikere, men det kan se ut som enkelte tar saken i egne hender.

Annonse


Jepp, den er hacket allerede

Minikonsollen PlayStation Classic har vært i butikkhyllene knappe tre dager, men allerde nå har noen klart å hacke den – slik at det ikke er helt utenkelig at man får spille enda flere enn de tjue forhåndslastede spillene.

Hacket allerede

En Twitterbruker delte et videoklipp hvor han bekrefter at PlayStation Classic er hacket, i det han bruker USB-lagring til å vise en bildefil fra et spill.

På ResetEra skrives det at det foreløpig er en manuell prosess men at dette kan endres, men det faktum at den er hacket allerede er en eneste stor indikasjon på manglende eller svak sikkerhet.

Annonse


Fant mange testede spill

Det er også gårsdagens funn et bevis på, da noen snoket i kildekoden og fant 36 ekstra spilltitler som Sony har testet ut i forkant av utgivelse men unnlot å gi ut på minikonsollen. Disse omfatter blant annet Crash og Gran Turismo samt en hel rekke ordentlige klassikere som lettere ville rettferdiggjort kjøpet av den lille konsollen.

Blant titlene finner man også Tony Hawk’s Pro Skater og Medal of Honor – ikke overraskende er veldig mange skuffet over listen over de tilgjengelige spillene som til slutt fant vei til konsollen.

Har du kjøpt PS Classic? Fortell oss gjerne hva du tenker om den.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse