De siste ukene har ikke vært de beste i selskapets historie.

Annonse


Ny Bethesda-tabbe ga alle tilgang til kundeopplysninger

Vi skrev bare for noen dager siden at Bethesda har snudd i saken som gjelder Power Armor Edition, og i et forsøk på å rette den feilen har de nå prestert å overgå seg selv med en stor lekkasje som har gitt fri tilgang til kundenes navn, adresser og telefonnummer blant andre ting.

Tilgang til brukeropplysninger

Prosessen for å få en ordentlig erstatning for kanvas-sekken som ble lovet innebærer nemlig at kundene må inn på Bethesda Support sitt nettsted og fylle ut informasjon for å få tilsendt erstatningssekken.

Kunder som har gjort slik Bethesda oppfordret til, har deretter fått tilgang til enkelte deler av databasen til support-avdelingen til Bethesda. Her har de hatt muligheten til å starte nye erstatningssaker i tillegg til oversikt over andre kunders personlige opplysninger.

Skjermbilde av kvittering

En bruker på Reddit skrev at han fikk se hver enkelte klager på sin egen Bethesda-konto, med alt fra skjermbilde av kvitteringene (et vilkår for å få ny sekk) til e-postadresser, bosted og hvilket kort som ble brukt i kjøpet. En annen person publiserte dette på Twitter:

Annonse


Bethesda skriver i et foruminnlegg at feilen er rettet.

Kilde:
Kotaku

Annonse


Annonse


Annonse