Ikke en dårlig samlerutgave i utgangspunktet - men bytt ut kanvas-sekken med en nylonutgave så har du en gjeng skuffede fans.

Annonse


Bethesda snur i samlerutgave-saken

Et av de største problemene i forbindelse med lansering av Fallout 76 har ikke vært dårlig spillbarhet, men en billig nylon-sekk som del av en 2000-kroners  samlerutgave av spillet som appellerer til de mest ivrige tilhengerne av spillserien. Nå snur Bethesda i saken, og gir en ordentlig kanvas-sekk som lovet i promoteringsarbeidet i forkant.

Billig nylon fremfor kanvas

De mest hardbarkede tilhengerne av Fallout-universet skapte nemlig et veldig rettferdiggjort oppstyr i forrige uke da Power Armor Edition-pakkene ankom med en uhyggelig tvist – i stedet for en “West Tek Canvas Carrying Bag” for å oppbevare den medfølgende T-51-hjelmen fikk kundene sekker i billig nylon.

Den første unnskyldningen om at kanvas-sekkene ble for dyre å produsere holdt ikke, og heller ikke da Bethesda ga 500 atomer (omkring fem dollar) som plaster på såret ble ikke dette tatt godt i mot av tilhengerne. Nå lover de å gjøre opp for seg i form av at alle som fyller ut et skjema før slutten av januar får kanvas-versjonen som ble lovet i utgangspunktet.

Annonse


For øyeblikket har man ingen indikasjon på når de begynner å sende ut de nye sekkene, men man vet i det minste at man endelig får det man har betalt for. Det er i det hele tatt en interessant snuoperasjon fra Bethesda – om det er advokatene som gnager på nakken deres eller om de genuint ønsker å gjøre opp med tilhengerbasen forblir nok et mysterium.

Storoppdatering i dag

Om du for øvrig spiller Fallout 76 og har klager på selve spillbarheten så kan det hende dagens oppdatering hjelper saken: i denne artikkelen har vi detaljert endringene som blir å finne, deriblant økt “stash”-plass til 600 pounds.

Bethesda tilbyr 500 «atomer» til de som tabbet seg ut med samlerutgave

Kilde:
Bethesda

Annonse


Annonse


Annonse