Applikasjoner som er utviklet på Morphisec Software Development Kit gir i noen tilfeller trøbbel med å lagre Office-dokumenter.

Annonse


Nok en feil hindrer Windows 10-oppdatering

Om du trodde vi hadde tatt for oss alle feilene i Windows så må du tro om igjen – nå er det en ny feil som rammer brukere og som setter en ny blokkering på hvem som kan oppdatere til Windows 10.

SDK-relatert

I helgen la Microsoft til et punkt på listen med de ulike feilene som plager folk på den nyeste Windows 10-oppdateringen, denne gangen en feil relatert til antivirus-programmet Morphisec. På listen ser man at dette inkluderer andre produkter som er utviklet på samme SDK:

“Microsoft og Morphisec har identifisert et problem på enheter som har installert Morphisec Protector eller applikasjoner som bruker samme SDK, deriblant Cisco AMP. Disse applikasjonene kan føre til at brukere ikke kan lagre Microsft Office-dokumenter.

Avinstaller

For nå er eneste løsning å avinstallere programmene det gjelder inntil utviklerne gir ut nye versjoner av disse. Microsoft forteller at de jobber sammen med Morphisec og Cisco for å rette opp i feilen.

Annonse


Nå er iCloud for Windows-feilen rettet

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse