Under presentasjonen hadde den sørkoreanske mobilprodusenten visstnok et deksel rundt mobilen for å skjule dens egenskaper.

Annonse


Samsungs brettbare heter hverken Galaxy F eller X

Den kommende smarttelefonen til Samsung med bretteegenskaper som kommer fra selskapets Infinity Flex Display-teknologi har blitt ryktet til å hete både det ene og det andre, inkludert Galaxy X og litt mer utbredte Galaxy F. Registreringen av et nytt varemerke kan nettopp ha avslørt hva den revolusjonerende smarttelefonen vil hete.

Sparsomme med detaljer

Hittil har Samsung vært veldig sparsomme med alt fra fremvisning av selve telefonen til detaljer om både spesifikasjoner og selve navnet på smarttelefonen. Nå derimot kan det omsider se ut som vi har fått tak i ekte vare. Et varemerke som nylig ble registrert i Tyrkia indikerer at telefonen kommer til å hete Galaxy Fold, et ganske klingende navn som i tillegg til å markere dens viktigste egenskap gjør en god jobb med å være simpel og kortfattet.

I månedene som kommer vil vi helt sikkert fra offisielt hold få vite flere detaljer der navnet på selve telefonen forhåpentligvis inngår, sammen med nærmere informasjon om lanseringsdato og lignende.

Annonse


Detaljer om Samsungs brettbare telefon har lekket

Hva tenker du om navnet Galaxy Fold – er det verdens første brettbare telefon verdig?

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse