Du kan bruke Siri-snarvei til å hente fram Google Assistant mye fortere.

Annonse


Nå kan du aktivere Google Assistant gjennom Siri

Det er tvilsomt at Apple ønsker å la deg bruke Siri-snarveier på denne måten, men uansett så er det mulig: nå kan du bruke Siri til å aktivere Google Assistant for deg.

Oppdater appen

Det er først etter å ha oppdatert Google Assistant-appen på mobilen at man kan bruke den nye funksjonen der man endelig har enklere måter å interagere med Google Assistant på iOS-enheter. Appen har lenge vært ganske begrenset i forhold til det man får av funksjoner og støtte på Android.

For å anvende den nye funksjonen må du etter oppdateringen åpne appen der du automatisk får opp et kort som oppfordrer deg til å legge ved en “OK Google”-frase for å aktivere assistenten. Når du har gjennomført dette trinnet så kan du aktivere assistenten ved å si “Hei Siri” og deretter “OK Google” (gitt at du brukte denne frasen for å aktivere den i første omgang).

Ikke perfekt

Det er ikke en perfekt og knirkefri måte å bruke Google Assistant på iPhone, men det er sannsynligvis det nærmeste man kommer en enkel og tett integrering av en taleassistent som ikke er Siri.

Skal du bruke Google Assistant som en snarvei på Siri? 

Annonse


Annonse


Annonse