Annonse


iPad Pro virker som monitor for nye Mac Mini

Forrige uke dukket det opp en adapter fra Luna som er utviklet til å forvandle den nye iPad Pro-en din til en ekstra monitor for hvilken som helst Mac. Macrumors har nå testet adapteren med nye Mac mini og iPad Pro – det ser ganske tøft ut.

Trenger god internettforbindelse

Luna Display kalles adapteren, og plugges inn i USB-C-porten på Mac-en – deretter laster man ned Lunas egne programvare på begge enheter for å bruke iPad-en som skjerm for Mac Mini.

De skriver at ettersom adapteren og iPaden er avhengig av det trådløse internettet så er det et krav om ganske bra styrke på denne for å ikke oppleve dårlig hastighet og forstyrrelser underveis.

Annonse


macOS på iPad

Man kan starte med å si at det er veldig imponerende å se en fullverdig touch-opplevelse med operativsystemet til en Mac – på en iPad. Det gir en smakebit på følelsen av hvordan det ville vært dersom Apple åpnet for nye muligheter og man endelig fikk en mer uhindret opplevelse på en så kraftig maskin.

Uansett, dette er ikke en naturlig løsning å gå for med mindre man har begge enhetene fra før av. Det er nok ikke det lureste man gjør å gå til anskaffelse av en ny iPad for å bruke den som skjerm for Mac-en.

Hva synes du om at man kan bruke touch-funksjoner i macOS på iPad? Fortell oss gjerne i kommentarfeltet!

Kilde:
Macrumors

Annonse