Hello Games mener alvor når de pøser på med oppdateringer for å bringe inn mer innhold.

Annonse


Traileren til storoppdatering lekket

No Man’s Sky var et fiasko av et spill ved utgivelse, men sakte har Hello Games bygget videre på spillet med flere store oppdateringer der de har introdusert nytt, ekstra innhold – deriblant en flerspillerdel som skulle kompensere for at spillet manglet multiplayer til å begynne med.

Uannonsert trailer

Nå kan det se ut som selskapet har vært litt for raske på avtrekkeren og publisert en trailer uannonsert der man kan se oppdateringen Visions, med en rekke nye funksjoner med hovedfokus på økt variasjon og nye visuelle egenskaper som definerer spillet.

Blant de nye funksjonene inngår aktiviteter der man kan grave opp alien-fossiler og raide fraktskip. Sjekk traileren, artikkelen fortsetter under:

Annonse


Masse nytt

Videoen står egentlig ikke oppført så det kan se ut som noen gjorde en tabbe, men uansett presenteres en rekke godbiter for de som enda nyter innholdet i spillet. Her er en oversikt over de nye elementene i spillet, hentet fra Reddit:

 • New Anomalous Flora
 • Greater Palette Variety
 • Collectible Exploration Trophies
 • Procedural Crash Sites
 • New Fauna
 • Improved UI Feedback
 • Salvageable Scrap
 • 5 x Planetary Biomes
 • Corrupted Sentinel Drones
 • Rare Lucrative Skeletons
 • New Emotes
 • Global Community Mission
 • Rainbows
 • Increased Anomalous planets
 • Storm-Activated Crystals
 • Launch-able Fireworks
 • New Base Parts

Det ser ut som Hello Games har gjort sitt beste for å innhente seg etter fiaskoen av en lansering som var å se i 2016. Når denne nye oppdateringen blir tilgjengelig er uvisst, men man kan spekulere i at det blir lansering rundt juletider ettersom det bare er noen uker siden forrige store oppdatering The Abyss fant sted.

Annonse


Annonse


Annonse