Sony blir ikke å se under neste års E3-messe.

Annonse


Sony dropper E3 for første gang på 24 år

Ryktene har versert en stund, og nå bekrefter Sony at de ikke blir å finne under kommende E3, Electronic Entertainment Expo. Det er første gang på 24 år at de dropper tilstedeværelse på den svært populære spillmessen.

Innovative løsninger

I en uttalelse skriver selskapet at Sony Interactive Entertainment stadig er på utkikk etter nye måter å engasjere spillfellesskapet på og at Playstation-fans betyr alt for selskapet. Videre skriver den japanske spillgiganten at de ønsker å stå for innovasjon og nye måter å tenke på for å blidgjøre spillerne: derfor har de besluttet å ikke delta på E3 i 2019.

På sett og vis er dette ikke helt overraskende, selv om nyhetene kommer som et sjokk. Selskapet var ikke særlig aktivt under fjorårets messe der de under pressekonferansen deres kun viste frem fire spill og dessuten avlyste årets PlayStation Experience-arrangement med begrunnelse i at de ikke hadde tilstrekkelig med spill å vise fram.

Ny PlayStation under utvikling

Sony-sjefen uttalte tidligere i år at det er en viktig prioritet for selskapet å utvikle nestegenerasjons maskinvare, med hint til at PlayStation 5 er under utvikling. Med nyheten om at de denne gang dropper E3 så er man naturlig nok i tvil om at de viser fram en oppfølgeren til PlayStation 4 i 2019 – det er mer rimelig å se denne lansert i 2020.

Annonse


Sony-sjefen: – Viktig å ha nestegenerasjons spillkonsoll

Likevel klager vi nok ikke dersom en av de nye, innovative løsningene til Sony innebærer å presentere den nye konsollen uavhengig av E3-messen: det ville jo tross alt vært forenelig med Sony sine uttalelser.

En skal uansett ikke bekymre seg altfor mye fordi Sony dropper E3 da vi allerede har en solid rekke med spill som er antatt å lansere neste år: Days Gone, Death Stranding og muligens The Last of Us Part II.

Hva tenker du om at Sony dropper E3 2019 – gode eller dårlige nyheter? Del gjerne din teori om hvorfor Sony dropper messen. 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse