Det nye tastaturet til Razer har oransje brytere for svært stillegående tastetrykk.

Annonse


Sjekk det nye BlackWidow-tastaturet

Hvis du trenger et nytt tastatur til kontorarbeid og setter pris på Razer sine kvalitetsprodukter så har du flaks: selskapet har introdusert BlackWidow Lite – et svært stillegående tastatur som ivaretar den samme gode følelsen som er å finne i deres øvrige mekaniske tastaturer.

Minimalistisk design

Om du har vært bort i Razer før så vet du helt sikkert at selskapet som regel appellerer til gamere først – og alle andre sekundært. Det er derfor interessant å nå se BlackWidow Lite, et produkt uten fancy detaljer og et bredt spekter med farger og effekter som tidligere har vært å finne i Chroma-serien.

BlackWidow Lite er i hovedsak ment for bruk i profesjonelle settinger og kontorrelatert arbeid. Tastaturet bærer et veldig minimalistisk preg med gjennomgående svarte nyanser og en stilfull Razer-logo over piltastene, i tillegg til hvitt baklys i tilfelle du skal bruke det under mørke lysforhold.

Annonse


Snart tilgjengelig

Razer har brukt oransje bryter i utførelsen, noe som gjør BlackWidow Lite lite høylydt i motsetning til de veletablerte Chroma-tastaturene som har vært i markedet en stund.

Prisen på BlackWidow Lite er 90 amerikanske dollar, litt i underkant av 800 norske kroner. Tastaturet selges allerede USA og blir snart tilgjengelig i andre land, deriblant Norge.

Vurderer du å kjøpe det nye tastaturet til Razer? 

Annonse


Annonse


Annonse