Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Den klassiske spillserien vender tilbake i form av 4K-gjenskapelser. (Ill.: EA/ArsTechnica)

To spill i Command & Conquer-serien får «remaster»

Spill: PC-klassikerne vender tilbake i 4K.

En måned tilbake avslørte Electronic Arts at de så på mulighetene til å hente tilbake Command & Conquer-serien på PC. Nå har selskapet tatt skrittet videre, og det bekreftes at to av spillene i serien blir gjenskapt.

Tiberian Dawn og Red Alert

De to spillene som får overhaling og re-lanseres på PC er den originale Command & Conquer: Tiberian Dawn (1995) og Red Alert fra 1996. EA har gitt Petroglyph Games i oppgave å utvikle de to nye spillene, noe som betyr at enkelte av utviklerne av de første spillene er direkte involvert i gjenskapningen.

Selve spillutviklingen ser ikke ut til å ha begynt ennå, men det kan bare være gode nyheter at noen av de som hadde tilhold i den opprinnelige staben bak spillserien, Westwood Studios, har sotre deler av ansvaret for å hente tilbake klassikerne i 4K. Tilhengere av serien oppfordres til å dele ideer med utviklerne slik at man sitter igjen med best mulige gjenskapninger av de originale spillene.

Ingen mikrotransaksjoner

Det er gjort noen bemerkninger i forbindelse med avsløringen: de to spillene kommer i én pakke med utvidelsespakkene som ble gitt ut den gang (Cover Operations, Counterstrike og The Aftermath). En god nyhet til de som er skeptiske til at EA har en finger i spillet kommer i form av at mikrotransaksjoner ikke finner sin vei til dette prosjektet.

Kilder:
Engadget
Neowin

Stikkord: cc, command and conquer, gaming, pc, red alert, remaster, Spill