iPhone totalt ødelagt etter oppdatering til iOS 12.1 (III wccftech)
iPhone totalt ødelagt etter oppdatering til iOS 12.1 (III wccftech)

Annonse


iPhone X tok fyr under oppdatering- dette svarer Apple

Selv om det nå er godt over ett år siden Apple lanserte sin iPhone X, deres første smarttelefon uten rammer den gang, kan det oppstå problemer slike som dette.

Rachel Mohamad bosatt i Washington kjøpte sin iPhone X ny for 10 måneder siden. Apple har sluppet noen oppdateringer etter dette, men oppdateringen til iOS 12.1 gikk ikke så bra for Mohamad.

Begynte å ryke

Etter oppdateringen var ferdig, begynte det å ryke av telefonen sier Mohamad, da jeg tok i den var den så varm at jeg slapp den umiddelbart, sier han videre. Før den eksploderte. Under oppdateringen satte hun telefonen i laderen, noe som forøvrig er anbefalt av Apple selv, siden dette kan ta mye strøm og for å unngå at enheten slår seg av under oppdateringen. Dette skulle hun kanskje ikke gjort, da telefonen eksploderte like etterpå.

Iphone X tok fyr etter oppdatering (III wccftech)
Iphone X tok fyr etter oppdatering (III wccftech)

Apple svarer

Apple er imidlertid ute og sier at dette er sjokkerende, og at han må sende sin iPhone inn til Apple,så de kan komme til buns i denne saken. De sier videre at dette kan skje med lithium batterier, men at dette veldig sjeldent forekommer.

Annonse


Hva som gikk galt med Mohamad sin iPhone X, kan de ikke svare på nå, men sier at den skal undersøkes for skadede komponenter, som kan ha forårsaket dette.

De sier også at for å minimere slike hendelser bør det brukes en lader godkjent av Apple.

Samsung hadde problemer med sin Note 7, der det var hendelser med batteri som eksploderte, dette resulterte i at Note 7 ble forbudt å ta med seg på fly blant annet.

 

kilde:

wffctech

Annonse


Annonse


Annonse