De lyse fargene kan ta seg bedre ut dersom du er lei svarte menyer.

Annonse


Her er alternativet ditt dersom du hater mørkmodus

For ikke altfor lenge siden hørte man et konstant mas for å få  mørkmodus i Windows 10 – Microsoft hørte på brukerne og fortsatte trenden med å implementere mørkt tema til brukergrensesnittet. Likvel har ikke en trøblete tid hindret Microsoft i å tilby enda et alternativ: denne gangen er det en “light”-modus du kan bruke dersom du ikke kan fordra de mørke nyansene.

Lys-modus

De som er med i Windows 10 Insider Preview-programmet har fått tilgang til en ny oppdatering med relativt store endringer til tross for at Microsoft nettopp har fått rullet ut oktoberoppdateringen sin.

Fra før av har det vært mulig å velge mellom svart eller lyst tema i app-modus, nå kommer en endring som tillater dette valget for hele Windows-brukergrensesnittet – dette inkluderer blant annet startmenyen og oppgavelinjen slik at du kan ved en enkel prosess gå tilbake det gode gamle brukergrensesnittet med hensyn til farger.

Annonse


Ingen tvungne oppdateringer

Utover dette har Microsoft endelig introdusert en funksjon som hindrer oppdateringene i å tvinge seg på maskinen din når det passer minst: man har nå “aktive timer” der PC-en basert på din aktivitet ikke tillater omstart for oppdateringer.

Du kan dessuten pause oppdateringer ved å gå til innstillinger – oppdatering og sikkerhet – Windows Update. 

Kilde:
Microsoft

Annonse


Annonse


Annonse