Spillet ser utvilsomt vakkert ut. (III wccftec)
Spillet ser utvilsomt vakkert ut. (III wccftec)

Annonse


Sjekk ut dette norske skrekk-spillet

De hadde ikke glemt oss allikevel, selv om det kunne se sånn ut.

Har vært stille noen år

Det er noen år siden sist vi hørte noe om spillet, men nå ser det ut til å bli lansering av det annonserte skrekkspillet Draugen på både PC og konsoll neste år, dette er bekreftet på Read Thread games egne nettsider. Du kan allerede nå legge spillet til din ønskeliste på steam.

Read Thread Games har gitt oss en liten smakebit på Draugen her:

Annonse


Draugen ble først snakket om i mars 2014, siden da har vi hørt lite fra utvikleren Red Thread games om Draugen som de da jobbet med. Men rykter har det vær mange av, flere trodde prosjektet hadde blitt avsluttet. Nå ser det imidlertid ut som vi kan glede oss over et Norsk-produsert skrekkspill til neste år.

Besøker du utviklerens nettsider vil du kunne lese mer om spillet, se skjermbilder og melde deg på nyhetsbrev så du mottar rykende ferske oppdateringer om spillet.

Nordisk spenning

Draugen er et førstepersons psykologisk spenningshistorie, som er satt til å foregå i 1923.Hovedpersonen heter Edward Harden, som nettopp har ankommet Norge etter en hard reise til sjøs fra Boston (USA). Sammen med seg har han en kompanjong Alice. I løpet av spillet vil vi i Norske omgivelser av sjø og fjell bistå Edward i hans søken etter søsteren sin. Draugen er et spill som vi blande nordisk stemning med gotisk spenning og Norsk mytologi.

Kanskje hører vi mer om Draugen på Gamescom, men som en påminnelse ble Red Thread  grunnlagt av tidligere Funcom ansatte, blant annet Ragnar Tørnquist. Det første spillet de lanserte var Dreamfall Charpters, som var ett Kickstarter prosjekt.

 

 

Kilder:
wccftech
redtreadgames.com

Annonse


Annonse


Annonse