Phil Spencer lover at han skal ta en mer aktiv rolle med å forbedre Microsoft Store.

Annonse


Lover å forbedre spill-butikken

Om du er en PC-gamer og bevisst velger å holde deg unna Windows Store (også kalt Microsoft Store) så klandrer ingen deg, selv ikke Microsoft. Programmet støtter ikke simpel funksjoner som man på andre plattformer tar for gitt og har en haug småfeil som gjør at man velger andre tjenester fremfor Microsoft sin. Det ønsker selskapet å gjøre noe med.

Microsoft Store

Under XO18 sa Xbox-sjefen Phil Spencer at de tar til seg tilbakemelding angående Microsoft Store og bærer intensjon om å utvikle det til en ordentlig tjeneste som på best mulig måte appellerer til spillerne.

Spencer fortalte ikke direkte hva endringene kommer til å være, men har lovt at han skal ha en mer aktiv rolle når det gjelder butikken. Det forventes forbedringer på kryss og tvers av plattformen for å gjøre den til en reell konkurrent – det holder ikke å være en gigant og sette inn restriksjoner og begrensninger for å hente til seg spillere og utviklere.

Utsagnet kom ikke lenge etter at Spencer pratet om å gjennomføre en større overhaling av den hittil så begrensede Xbox-appen for Windows 10. I denne applikasjonen kan man for eksempel ikke oppdatere spill direkte som i Steam.

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse