Hopp til navigasjon Hopp til innhold
PlayerUnknown's Battlegrounds skal være gratis på Microsoft Store nå. (Ill.: Bluehole)

PlayerUnknown’s Battlegrounds gratis på Xbox One

Spill: Også PES 2019 er gratis.

Vi skrev i går at det stadig kommer nye lekkasjer som tyder på en snarlig PS4-utgivelse av PUBG. Nå er vi enda mer sikre på at det kommer til Playstation i desember, ettersom spillet er tilgjengelig gratis på Microsoft Store.

Gratis på Microsoft Store

Spillet skal nå være tilgjengelig i begrenset tid på Xbox One, og uten at man kan være helt sikker så ser det ut som man beholder det permanent dersom man laster det ned nå. Nyheten kommer etter at Microsoft hadde lovet store nyheter for PUBG-fans, og ser ut til å være en del av promoteringen i forkant av den store nyheten.

I tillegg er Pro Evolution Soccer 2019 gratis å spille på Microsoft Store for øyeblikket, sannsynligvis for å varme opp til XO18-arrangementet. Spillet kan lastes ned her.

PS! Vi fant ikke spillet på den norske Microsoft Store-siden, men fikk lastet det ned problemfritt fra den amerikanske versjonen. Det meldes uansett at flere og flere land har fått det i sine respektive Microsoft Store-nettsteder. 

Stikkord: battle royale, gratis, pubg, Spill, xbox, xbox one