Blizzard utforsker nye spillsjangre
Arbeider Blizzard på et actioneventyr-spill?

Annonse


Blizzard utforsker nye spillsjangre

BlizzCon starter i California i dag og fansen forventer seg en og annen spennende nyhet fra det populære spillselskapet.

Ny spillsjanger for Blizzard

GamesBeat har snakket med den nye Blizzard-sjefen, Allen Brack, og han kunne fortelle at det nye prosjektet som tidligere World of Warcraft-sjef, Tom Chilton, arbeider med er noe som selskapet aldri har prøvd ut før.

Når man ser tilbake på hvilke spill som selskapet tidligere har utgitt, vil man finne at selskapet har laget RPG-spill (Diablo), strategispill (Warcraft og Starcraft), digitale kortspill (Hearthstone), MMORPG (World of Warcraft) og FPS-spill (Overwatch). Det er derfor nærliggende å tro at de kommer til å lansere et actioneventyr-spill i fremtiden, en sjanger som er særlig populær for tiden.

Bygger på allerede-eksisterende univers

Med tanke på at Blizzard har et rikelig utvalg karakterer med unike historier, er det ikke usannsynlig at det fremtidige spillet vil bygge på et univers som Blizzard allerede har skapt.

Annonse


– Vi føler at vi kan lage flere forskjellige spill som bygger på de samme spilluniversene. Ta Overwatch som et eksempel. Vi tenker at Overwatch er et spill som bare er en liten del av det Overwatch kunne vært. Warcraft og World of Warcraft er to ganske forskjellige spill, men de bygger på de samme karakterene og har i stor grad likelydende historier, sa Allen Brack.

Det er liten sannsynlighet for at spillet som Tom Chilton arbeider med blir annonsert på BlizzCon i år. Blizzard er kjent for å bruke god tid på å utvikle nye spill – så det er bare å smøre seg med tålmodighet.

Kilde:

Wccftech

Hva slags spill håper du at Blizzard arbeider med? Fortell oss i kommentarfeltet under.

Annonse