Du finner ikke tykke rammer eller en busslomme i Xiaomi sin flaggskipstelefon.

Annonse


Xiaomi har mye å skryte av i sin nye modell

I påvente av Xiaomi sin nye flaggskipstelefon var det høye forventninger etter en rekke lekkasjer som viste at selskapet har en ny vri på “busslommen” som allerede har rukket å etablere seg i markedet for smarttelefoner.

Ingen busslomme

Xiaomi hadde et arrangement i Beijing i natt der de annonserte deres nye telefon, Mi MIX 3. Denne skiller seg fra andre toppmodeller i markedet ved å introdusere det de kaller “ultimate full-screen display” som hverken har en lomme på toppen av den heldekkende AMOLED-skjermen eller en utvidet ramme som skal kompensere for frontkamera og andre komponenter.

I stedet er løsningen deres å utstyre telefonen med en magnetisk skyvemekanisme som drar opp frontkamera hver gang du skal ta det i bruk. Mekanismen skal dessuten være i stand til å brukes som en snarvei til ulike ting, som å svare en samtale.

6,39″ AMOLED

Mi MIX 3 er utstyrt med en 6,39-tommers AMOLED-skjerm med FHD+ oppløsning på 2340 x 1080 og 600 nits. Telefonen har lesemodus og en modus som skal motvirke sollys som gjenspeiles i skjermen.

Annonse


Xiaomi har dessuten pakket inn dobbelt-kamera på baksiden med 12 megapikslers Sony IMX363 vidvinkel-objektiv og teleobjektiv med Samsung sin S5K3M3+ sensor. Telefonen har saktefilm-funksjon med 960 bilder i sekundet.

RAM-ryktene stemte, og telefonen kommer med Snapdragon 845-prosessor med ente 6GB, 8GB eller 10GB minne. Det vil komme en 5G-versjon av telefonen senere i 2019.

De kinesiske prisene kan løst omgjøres til 4000 kroner for 6GB ram med 128GB lagringsplass, og rett under 6000 kroner for den dyreste modellen som gir 10GB ram og 256GB lagring.

Er dette en mobil du kan vurdere hvis den blir tilgjengelig i Norge?

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse