Spectre-serien til HP er oppgradert.

Annonse


For noen år siden hadde dette vært uhørt

HP sin hybridserie i Spectre x360 har nok en gang fått oppgraderinger, og denne gangen er disse til å ta og føle på.

Ekstrem batteritid

Det er batteriet på den lille 13-tommeren som får en til å måpe: HP sier at den skal holde i 22,5 timer på en fullading – dette tilsvarer en økning på 37 prosent fra forgjengeren. Det blir interessant å se hvordan batteriet holder ut i den virkelige verden.

15-tommeren har heller ikke så dårlig batteri, den skal ifølge HP klare opptil 17,5 timer.

Oppgradert design

De nye Spectre x360-modellene har dessuten fått et bedre lokk-design som visstnok skal gjøre den lettere å åpne, en knapp som deaktiverer web-kameraet elektronisk i tillegg til mulighet for 4K eller alternativt en 650-nits 1080p-skjerm.

Annonse


Den store modellen kan utstyres med en GeForce GTX 1050 Ti Max-Q og en seks-kjerner 8. generasjon Intel Core-prosessor. Disse kjøles uproblematisk ved hjelp av et nytt kjøledesign som er å finne i de nye maskinene.

De kan også utstyres med det HP kaller LTE i verdensklasse.

Ny variant

En ny modell skal dessuten finne størrelsesmessig plass mellom de to modellene som allerede er etablert i PC-markedet: nemlig en 14-tommers EliteBook x360 1040 G5 med mange av de samme mulighetene som tar sikte på å nå fram til kunder som bruker maskinen i en mer profesjonell setting.

De nye maskinene fra HP kommer til å bli tilgjengelig nærmere årsslutt, men tilgjengelighet her til lands er ikke helt klart.

Kilde:
HP pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse